Huismanadvies.com | Buiskabelroller voor kabeltrekken in buizen
15131
single,single-post,postid-15131,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Buiskabelroller voor
kabeltrekken in buizen

16 Nov Buiskabelroller voor
kabeltrekken in buizen

Om beschadigingen aan kabels en leidingen, en aan buizen te voorkomen, heeft HA&O een buiskabelroller ontwikkeld. De buiskabelroller zoals hier getoond, is geschikt voor buizen met een binnendiameter van 150 t/m 170 mm. Uiteraard kunnen wij op verzoek ook buiskabelrollers voor andere diameters ontwikkelen en produceren.

“Hoe vaak zien we het niet, schilfers bij de koppen van buizen, beschadigingen van het uiteinde van buizen. Dit alles is te voorkomen door het gebruik van de buiskabelroller.”

De buiskabelroller is niet alleen te gebruiken bij lege buizen, maar kan door zijn constructie ook gebruikt worden als er al kabels in de buizen aanwezig zijn. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag!

buiskabelroller2 buiskabelroller3 buiskabelroller5