Huismanadvies.com | Hijskeuring voor betonkokerklemmen
15125
single,single-post,postid-15125,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Hijskeuring voor
betonkokerklemmen

16 Nov Hijskeuring voor
betonkokerklemmen

HA&O produceert al enige tijd machine-betonkokerklemmen, maar tot nu zonder hef en hijscertificaat. Wij hebben echter een bedrijf gevonden die deze klemmen voor ons kan testen en certificeren.

Sinds kort leveren wij de klemmen dan ook af met hef en hijscertificering, zodat u als klant direct aan de slag kunt met dit gereedschap.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

betonkokerklem4keuring betonkokerklem3keuring betonkokerklem2keuring