Huismanadvies.com | Lasmofspalken voor alle lasmoffen
5
single,single-post,postid-5,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Lasmofspalken
voor alle lasmoffen

09 Jan Lasmofspalken
voor alle lasmoffen

Tegenwoordig wordt er bij grote grond- en kabelwerk projecten steeds vaker als eerste zogenaamd “fase 0″ werk gedaan. Hierbij worden dan de bestaande kabels en leidingen eerst bovengronds gebracht en met deelbare buizen beschermd. Dit om tijdens de werkzaamheden zo min mogelijk verstoring te veroorzaken. Uiteraard komen hierbij dan ook lasmoffen in diverse kabels tevoorschijn. Een lasmof kan een zwakke schakel zijn in een kabel. Daarom worden lasmoffen in telecom, midden en hoogspanningskabels vaak gefixeerd. Hiervoor kunnen wij u een zogenaamde lasmofspalk aanbieden. De lasmof wordt op de bodem van de spalk gelegd, en doormiddel van kunststof klemmen vastgezet, zodat tevens een trekontlasting ontstaat(zie foto’s). Hierna wordt de deksel erop geschroefd, en is de lasmof op een degelijke manier beschermd.

schermafbeelding-2016-11-16-om-18-59-45 schermafbeelding-2016-11-16-om-18-59-53 schermafbeelding-2016-11-16-om-19-00-02